Historie

2015

Juli – Leasemaatschappij Alphabet en XXImo sluiten samenwerkingsovereenkomst.

Mei – LeasePlan België, onderdeel van de grootste leasemaatschappij wereldwijd, kiest voor het platform van XXImo om zijn mobiliteitsdienstverlening verder uit te breiden met de LeasePlan Mobility Card.

Maart – XXImo maakt einde aan grote regionale prijsverschillen bij tankstations in België en introduceert ‘Prijsgarantie op tanken’.

Januari – XXImo introduceert Flexcar Express. De samenwerking met ANWB-dochter Logicx biedt maximale flexibiliteit in zakelijk vervoer.

2014

November – Sinds 1 november 2014 zijn de 350 Nederlandse en 270 Belgische tankstations van Esso aangesloten op het XXImo-netwerk. Door deze samenwerking kunnen XXImo-gebruikers terecht bij alle bemande en onbemande Esso-tankstations in Nederland en België.

November – Het Vlaams Instituut voor Mobiliteit krijgt hulp van XXImo bij ‘I-mobiliteitsbudget’, een grootschalig project in België waarin 25 bedrijven de overstap testen naar een intelligent en persoonlijk mobiliteitsbudget.

Oktober – XXImo introduceert Flexcar: één oplossing voor de optimale opzet van een deelautopark.

Juni – XXImo-netwerk omvat nu nagenoeg alle onbemande tankstations dankzij toetreding van de Firezone-tankstations.

Juni – Athlon Car Lease zorgt in samenwerking met XXImo voor meer betaal- en keuzegemak voor medewerkers met een leaseauto bij Rabobank.

Maart – XXImo zet ‘Prijsgarantie op tanken’ op scherp en biedt nu twaalf cent gegarandeerde korting op tanken bij 1.150 tankstations in Nederland en 650 tankstations in België.

Maart – Nieuw in het netwerk zijn de onbemande tankstations van Amigo.

Februari – XXImo wint Card & Payments Award voor beste buitenlandse betaalprogramma en laat grote internationale banken achter zich.

Februari – XXImo en Brandstofprijzen.be gaan samenwerking aan. Gebruikers van de XXImo Mobility Card vinden via de XXImo-app voortaan op elk moment informatie over de tankstations waar ze op dat moment het voordeligst kunnen tanken.

 

2013

December – Nieuw in het XXImo-netwerk zijn TinQ en Gulf.

Oktober – XXImo maakt verrekening van buitenlandse btw mogelijk door samenwerking met btw-specialist VATit.

Oktober – Betalen met XXImo is nu mogelijk bij 92 procent van de Belgische tankstations.

Juli – XXImo gaat samenwerking aan met SnappCar Business.

Juli – XXImo is de nieuwe hoofdsponsor van FC Twente en biedt de ruimte op het shirt aan aan het Wereld Natuur Fonds.

Juli – XXImo introduceert alles-in-één mobiliteitsoplossing voor de zakelijke reiziger in België.

Juni – Gebruikers van de XXImo Mobility Card kunnen vanaf nu ook bij alle 151 voordelige Tango-tankstations in Nederland terecht.

Juni – XXImo versterkt propositie met ‘Prijsgarantie op tanken’ die een gegarandeerde korting biedt van minimaal tien cent per liter brandstof ten opzichte van de landelijke adviesprijs bij 1.000 stations in Nederland.

Mei – XXImo en MKB Servicedesk, het ondernemersplatform van MKB-Nederland, introduceren samen de MKB Moov-kaart. Deze mobiliteitskaart wordt speciaal aangeboden aan de grote doelgroep zelfstandigen en KMO’s van MKB Servicedesk.

Maart – XXImo ontvangt een investering van 12,2 miljoen euro voor Europese expansie.

Maart – XXImo breidt zijn netwerk uit met LUKOIL, een van de grootste oliemaatschappijen ter wereld.

Maart – De XXImo-mobiliteitskaart is een van de drie winnaars van de Europese prijs voor prepaid programma’s.

Januari – XXImo introduceert ‘Het Slimme Tanken’ dat werkgevers de mogelijkheid biedt brandstofkosten te verlagen.