Kostenbesparing

Met XXImo bespaart u op uw zakelijke kosten door tank- en parkeerkosten te verminderen en uw btw-teruggave te maximaliseren . Bovendien bespaart u op de verwerkingskosten van alle losse bonnetjes en declaratieformulieren. Alles op 1 factuur.

Richten op brandstofkosten

Met XXImo is het mogelijk om zich te richten op de prijs en daarom is het netwerk onderverdeeld in 3 prijscategorieën:

A: tot 4 cent korting per liter ten opzichte van de officiële brandstofprijs
B: 5 tot 11 cent korting ten opzichte van de officiële brandstofprijs
C: 11 cent of meer korting ten opzichte van de officiële brandstofprijs

Via de online portal ‘Mijn XXImo’ kunnen (mobility)managers per kaarthouder bepalen bij welke prijscategorie van tankstations mag getankt worden. Zo bespaart u eenvoudig op brandstofkosten door kaarthouders bewust te laten tanken. Met XXImo zit u als (mobility)manager aan het stuur.

Maximalisatie btw-teruggave

Met XXImo verlaagt u de administratieve werkdruk. Geen gedoe meer met bonnetjes, onkostennota’s en omvangrijke controlesystemen. Voor de werkgever komen alle reizen, uitgaven en kosten overzichtelijk op één factuur die u kunt gebruiken voor uw btw-aangifte. Alle op de factuur gespecificeerde btw is 100% aftrekbaar.

Wij kunnen u ook helpen met het terugvorderen van de door u betaalde buitenlandse btw. Terug te vorderen btw zit bijvoorbeeld op buitenlandse tank-, reis- en verblijfkosten. Wij verzorgen deze dienst op basis van no cure no pay.