Kostenbesparing

Met XXImo bespaart u op uw zakelijke kosten door tank- en parkeerkosten te verminderen en uw btw-teruggave te maximaliseren . Bovendien bespaart u op de verwerkingskosten van alle losse bonnetjes en declaratieformulieren. Met XXImo zijn losse bonnetjes verleden tijd.

Verlagen tank- en parkeerkosten

Uw tankkosten zijn met XXImo eenvoudig te verlagen. Wij bieden onze kaarthouders een prijsgarantie aan van minimaal 14 cent per liter onder de landelijke adviesprijs! Bij 730 tankstations in België bespaart u minimaal 14 cent per liter op Euro95 en Diesel. Wanneer de prijs nog lager is dan 14 cent, is het voordeel voor onze klant. Is de prijs hoger, dan vergoedt XXImo het verschil (achteraf per kwartaal). Altijd minimaal 14 cent korting per liter met de XXImo-prijsgarantie. Lees hier de voorwaarden van de prijsgarantie.

Maximalisatie btw-teruggave

Met XXImo verlaagt u de administratieve werkdruk. Geen gedoe meer met bonnetjes, onkostennota’s en omvangrijke controlesystemen. Voor de werkgever komen alle reizen, uitgaven en kosten overzichtelijk op één factuur die u kunt gebruiken voor uw btw-aangifte. Alle op de factuur gespecificeerde btw is 100% aftrekbaar.

Indien geautoriseerd voor de dienst ‘Buitenlandse btw’, helpen wij u ook met het terugvorderen van de door u betaalde buitenlandse btw. Terug te vorderen btw zit bijvoorbeeld op buitenlandse tank-, reis- en verblijfkosten. Wij verzorgen deze dienst op basis van no cure no pay.

Meer informatie over onze kortingsregelingen? Stuur ons een bericht en wij nemen spoedig contact met u op.