Kostenindicator

Alle transacties met XXImo worden getoond in de ‘Mijn XXImo’-portal. Kaarthouders kunnen deze transacties simpel labelen als zakelijk, privé of woon-werkkosten. Ze kunnen ook aangeven of deze transacties gebeurd zijn voor specifieke klanten, kostenposten of projecten. De labels worden door XXImo gerapporteerd in de factuurspecificatie in ‘Mijn XXImo’ en in de gegevensuitwisseling met onze klanten. Zo kunnen alle kosten simpel aan de juiste klant, project of kostenpost worden gekoppeld in de boekhouding. XXImo levert ook een databestand aan uw loonadministratie of -verwerker om privétransacties te kunnen verrekenen met uw medewerkers.

Doordat het mogelijk is om aan iedere transactie een referentiecode toe te voegen kunnen veel administratieve handelingen worden voorkomen. Het is immers meteen duidelijk waarvoor de kosten zijn gemaakt. Maar deze kosten kunnen, indien noodzakelijk, ook worden doorbelast. De beheerder kan via ‘Mijn XXImo’ zien hoe iedere kaarthouder zijn transacties heeft gelabeld en heeft de mogelijkheid om de referentiecode aan te vullen of aan te passen.

Met deze oplossing worden veel handmatige onkostennota’s of het gebruik van dure declaratiesystemen voorkomen.

Het labelen van de betaalde kosten kan tot 15 dagen na het einde van de maand. Dus als een transactie op 1 januari is geplaatst kan de gebruiker deze labelen tot 15 februari, maar als de transactie op 31 januari is geplaatst, eveneens tot 15 februari.

Deze service is kosteloos beschikbaar voor alle XXImo-klanten.