XXImo is de eerste mobiliteitskaart in Europa die ook beschikbaar is via Apple Pay. Betaal in een handomdraai met de apparaten die u dagelijks bij u heeft. Met behulp van een iPhone of Apple Watch kunnen XXImo-gebruikers overal betalen waar contactloos betalen beschikbaar is, bijvoorbeeld bij tankstations, parkeergarages of voor openbaar vervoer. Een fysieke mobiliteitskaart en pincode zijn niet langer nodig. Dit maakt Apple Pay tot een ideaal betaalmiddel.

Nog meer betaalgemak

Door de integratie met Apple Pay bieden we alle XXImo gebruikers een nog hoger betaalgemak en een feilloze ervaring. Zo helpen we onze klanten naar de nieuwe digitale wereld van mobiliteit en betalen. Bovendien profiteren bedrijven van een nog snellere onboarding bij XXImo. De mobiliteitskaart is direct beschikbaar via de Milo app en er hoeft geen fysieke kaart meer geproduceerd te worden.

Apple Pay activeren

Apple Pay activeren is gratis en is gedaan in enkele snelle stappen.

 

1. Open de Milo app op uw smartphone.

2. Ga naar ‘Mijn betaalkaarten’ en selecteer de kaart die u wilt toevoegen aan Apple Pay.

3. Druk vervolgens op de knop ‘Add to Apple Wallet’ en volg de instructies.

 

Indien u niet over de Milo app beschikt, kunt u uw mobiliteitskaart ook toevoegen aan Apple Pay via de Apple Wallet app. Open de app, druk op ‘+’ in de rechterbovenhoek en volg de instructies op het scherm.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Apple Pay en XXImo? Op deze pagina hebben we alle informatie voor u op een rijtje gezet.