Uw elektrische auto opladen met XXImo

XXImo steunt milieuvriendelijke oplossingen zoals het rijden met elektrische en hybride wagens. Als kaarthouder kunt u met XXImo dan ook uw elektrische auto opladen. Alle transacties voor het elektrisch laden verschijnen overzichtelijk op één btw-factuur, samen met alle andere zakelijke reiskosten die met de XXImo Mobility Card worden gemaakt. Rijdt u met een hybride wagen of een volledig elektrische auto? Dan kunt u tanken met de XXImo Mobility Card en opladen met de XXImo EV-tag. De EV-tag kunt u vergelijken met een sleutelhanger waarmee u de laadsessies kunt starten.

Met onze dienst ‘Elektrisch laden’ kunt u uw hybride of elektrische auto opladen bij oplaadpunten uit ons internationale netwerk. Bekijk hier ons netwerk.

In heel België kunt u met XXImo terecht bij alle publieke laadpunten van o.a. Blue Corner, EV-box, The New Motion en in de parkeergarages van Q-Park. Onze gratis XXImo-app geeft de dichtstbijzijnde oplaadpunten weer. In de app kan ook gezocht worden op postcode of plaatsnaam om te achterhalen waar u kunt laden. Hebt u thuis een oplaadpunt? Dan is het bij sommige leveranciers mogelijk dat de kosten die u thuis maakt voor elektrisch laden worden vergoed door uw werkgever. Dit kan door de XXImo Mobility Card te koppelen aan uw thuislaadpunt. Overleg hiervoor eerst met uw werkgever of uw kaartleverancier.

Elektrich laden_BE

Elektrisch opladen met XXImo – de voordelen

  • Toegang tot laadpalen in internationaal XXImo-netwerk
  • U ontvangt een handige EV-tag waarmee u elektrisch kunt laden
  • Onze gratis XXImo-app geeft u een overzicht van alle oplaadpunten in de buurt
  • Onze app geeft tevens info over het vermogen en het type van de stekkers per oplaadpunt
  • Alle transacties overzichtelijk op één btw-factuur