XXImo in 4 stappen

MKB-NL@2x

XXImo-MKB-NL-mobile@2x

XXImo helpt besparen

Met XXImo besparen bedrijven en overheden op zakelijke kosten door tank- en parkeerkosten te verminderen en hun btw-teruggave te maximaliseren. Bovendien besparen zij op de verwerkingskosten van alle losse bonnetjes en declaratieformulieren. Met XXImo zijn losse bonnetjes verleden tijd. Wist u dat onderzoek van KPMG heeft uitgewezen dat de gemiddelde verwerking van een onkostennota € 7,- kost? Met XXImo bespaart u rechtstreeks op deze kosten. Lees meer.

Iedere medewerker zijn eigen mobiliteitsopties

Iedere medewerker heeft zijn eigen mobiliteitsbehoeften. De een zit bijvoorbeeld veel in de auto, de ander reist liever met het openbaar vervoer en een derde kiest per reis welke vervoersoptie op dat moment het meest geschikt is. Met XXImo bepaalt u per medewerker van welke mobiliteitsopties hij of zij gebruik mag maken. De beheerder van uw bedrijf heeft de mogelijkheid om via de selfservice-website ‘Mijn XXImo’ per medewerker diensten aan of uit te zetten en een budget toe te kennen. Zo biedt u uw medewerkers keuzevrijheid inzake alle soorten van vervoer en behoudt u zelf alle controle.

Ter ondersteuning van het gebruik van de XXImo Mobility Card krijgen XXImo-kaarthouders via de selfservice-website ‘Mijn XXImo’ of de gratis Milo app altijd een overzicht van hun saldo, hun actieve mobiliteitsopties, hun transacties (alleen ‘Mijn XXImo’) en het XXImo-netwerk. Onderweg kunnen ze gebruikmaken van ‘XXImo in de buurt’ om te zien waar de dichtstbijzijnde locaties te vinden zijn. Dit kan met de Milo app of met de XXImo-locator.

Kostenindicator

Alle transacties met XXImo worden getoond in de ‘Mijn XXImo’-portal. Kaarthouders kunnen deze transacties simpel labelen als zakelijk, privé of woon-werkkosten. Ze kunnen ook aangeven of deze transacties gebeurd zijn voor specifieke klanten, kostenposten of projecten. De labels worden door XXImo gerapporteerd in de factuurspecificatie in ‘Mijn XXImo’ en in de gegevensuitwisseling met onze klanten. Zo kunnen alle kosten simpel aan de juiste klant, project of kostenpost worden gekoppeld in de boekhouding. XXImo levert ook een databestand aan uw loonadministratie of -verwerker om privétransacties te kunnen verrekenen met uw medewerkers. Lees meer over de kostenindicator.

XXImo op maat

XXImo is helemaal op maat van uw mobiliteitsbudget en -wensen. Stel zelf uw eigen XXImo-pakket samen! Klik hier.