XXImo is dé mobiliteitsoplossing voor overheden

Met onze mobiliteitsoplossing bent u als organisatie in staat te sturen op kosten en het gemak voor medewerkers te maximaliseren. Met de XXImo Mobility Card kunnen medewerkers gebruik maken van Openbaar Vervoer (ritten, abonnementen, M-tickets), fiets, taxi, elektrisch laden, deelauto’s, tanken en parkeren. Alles op 1 volledige gespecificeerde factuur met BTW split.

Maximaal ontzorgen

XXImo biedt flexibiliteit en gebruiksgemak door het brede aanbod van mobiliteitsopties die door de organisatie per medewerker aan- en uitgezet kunnen worden. Dit betekent autorisatie vooraf in plaats van aangifte achteraf.

XXImo. De duurzame mobiliteitsoplossing voor overheden

XXImo helpt bij het verduurzamen van uw organisatie. Door bijvoorbeeld het reduceren van het aantal km’s, door alternatieve mobiliteitsopties aantrekkelijker te maken. Zo kan met de XXImo Mobility Card betaald worden voor Openbaar Vervoer (ritten, abonnementen, M-tickets), fiets, taxi, deelauto’s en elektrisch laden.

Sturen op kosten

XXImo stelt overheden in staat om het reisgedrag van de medewerkers te sturen in de gewenste richting, zowel met betrekking tot kosten als CO2-reductie. Bonnetjes en onkostennota’s zullen tevens tot het verleden behoren. Indirecte proceskosten worden hiermee significant verlaagd.

Milo. De persoonlijke reis-assistent voor medewerkers

Met de Milo app maakt XXImo het ook uw medewerkers gemakkelijk. Zo hebben zij altijd inzicht in hun eigen mobiliteitsbudget, kunnen ze reisadvies opvragen en (kosten)referenties toevoegen aan de transacties. Ook kan via de Milo app direct een M-ticket gekocht worden voor De Lijn.

Tender of aanbesteding?

Onze duurzame mobiliteitsoplossing sluit goed aan bij de specifieke wensen van diverse overheden. Christophe Janssen, praat u graag bij over de laatste ontwikkelingen. Bel 078/15.49.50 of laat uw gegevens achter op het contactformulier.