Met XXImo en NMBS reizen
medewerkers filevrij

In plaats van stressvol filerijden kunnen medewerkers zich ook ontspannen van A naar B verplaatsen. Met als grote voordeel dat zakelijke reistijd kan worden omgezet in werktijd. XXImo Mobility en de NMBS maken filevrije professionele verplaatsingen van deur tot deur mogelijk met de Milo app en de XXImo Mobility Card. 

 

Reis minimaal 1 dag per week slimmer

De auto is echt niet de enige manier om van A naar B te gaan. Bied medewerkers ook andere vormen van professioneel reizen aan. Reizen met XXImo Mobility biedt eindeloze mogelijkheden; fietsen van Velo en Villo!, de trein, de tram, Uber, DriveNow, parkeren op straat of bij B-parking, Q-Park of Interparking. Dat is efficiënter, duurzamer en gezonder.

 

 

 

 

Reizen met de naadloos samenwerkende app en betaalkaart

XXImo is een slimme all-in-one mobiliteitsoplossing die bestaat uit de een betaalkaart, de XXImo Mobility Card en een handige app, Milo. De kaart in combinatie met de app stellen uw medewerkers in staat te reizen op welke manier dan ook. Zonder gedoe van tickets verzamelen en maandelijks 1 btw-factuur van alle medewerkers samen.

 

Filevrij reizen met de NMBS – Rechtstreeks vanuit de Milo app

Via de Milo app betalen en activeren uw medewerkers rechtstreeks een treinbiljet. De volgende treinbiljetten kunnen rechtstreeks via de Milo app aangekocht worden; standaardbiljet, weekendbiljet, seniorenbiljet, Go Pass 1 en het grote gezinnen biljet. 

 

 

 

Filevrij reizen met de XXImo Mobility Card

Steeds meer professionele verplaatsingen kunnen worden betaald via de Milo app. Samen met de XXImo Mobility Card ontstaat het breedste aanbod in de markt. Met de XXImo Mobility Card betalen uw medewerkers parkings, brandstoffen, tol, Velo’s, Villo’s! en taxidiensten. Maar ook een restaurant ticket of hotelovernachting.    

 

 

Filevrij reizen met Milo

  • Reistijd vergelijken tussen trein en auto op basis van de actuele verkeersinformatie
  • Tank-, parkeer-, vergader- en laadlocaties vinden
  • Parkeersessies op straat starten en stoppen
  • M-tickets kopen van De Lijn
  • Treinbiljet NMBS aankopen
  • Ondersteund taxiservices als Uber, eCab en FREE NOW (Duitsland)
  • Direct boeken en betalen van internationale treinreizen
  • Deelauto zoeken, reserveren en openen/sluiten

 

 

In slechts 10 minuten maakt u een XXImo-account aan!

Geef uw medewerkers meer vrijheid in zakelijk reizen. Dat is efficiënter, duurzamer en gezonder. Ga de uitdaging aan, reis minimaal 1 dag per week slimmer, reis filevrij!

Reis Filevrij
In slechts 10 minuten maakt u een XXImo-account aan!