De meest geavanceerde mobiliteitsoplossing onder uw eigen merk

Als mobiliteitsleverancier krijgt u de kans om de meest geavanceerde mobiliteitskaart van België onder uw eigen merk uit te geven. Zowel de mobiliteitskaart als de selfservice-website ‘Mijn XXImo’ en de gratis app kunnen worden uitgegeven met uw eigen look-and-feel.

Flexibiliteit in vervoer

Ondersteunt u uw klanten op het totale vlak van mobiliteit? De XXImo Mobility Cards maken het mogelijk om steeds weer te kiezen voor de meest efficiënte vorm van vervoer. Met één en dezelfde oplossing wordt gekozen voor auto, trein, tram, bus, metro, taxi, vliegtuig of de fiets. Maar ook andere uitgaven op het vlak van mobiliteit zijn mogelijk, zoals hotel, horeca of vergaderlocaties. Alle transacties worden verzameld op één maandelijkse btw-factuur.

Integratiemogelijkheid aangepast aan eigen werkprocessen

XXImo maakt het mogelijk om een keuze te maken uit verschillende vormen van integratie/implementatie. Zo kunt u werken met het selfservice-model waarbij de beheerder de kaarten via de selfservice-website aanvraagt en eventuele wijzigingsverzoeken uitvoert. U kunt ook kiezen voor de integratie van systemen waarbij de aanvragen rechtstreeks vanuit uw eigen bedrijfssysteem worden doorgestuurd naar XXImo. Op deze manier kunt u in één keer grote kaartaantallen aanvragen bij XXImo. Vraag uw accountmanager naar de mogelijkheden.

Wie neemt het factureren voor zijn rekening?

XXImo levert u iedere maand een overzicht van alle transacties. Dit overzicht is gesorteerd op klant en vervolgens op kaarthouder. Op basis van deze overzichten kunt u autonoom uw factuur per klant samenstellen.

Op uw verzoek kan XXImo ook de facturatie aan uw klant(en) verzorgen. Neem hiervoor contact op met uw accountmanager.

Tarieven

De tarieven voor de verschillende XXImo-opties en -services kunt u vinden op onze tarievenpagina, klik hier.

In overleg met ons accountmanagement kunnen aparte prijsafspraken worden gemaakt.