Hoe werkt het? -XXImo in 4 stappen

ZZP NL@2x

XXImo-ZZP-NL-mobile@2x

Geen ticketjes, maandelijks één btw-verzamelfactuur

De selfservice-website ‘Mijn XXImo’ levert u dagelijks een overzicht van alle reizen, uitgaven en kosten. Deze mobiliteitskosten worden maandelijks verzameld op één factuur die u kunt gebruiken voor uw btw-aangifte. Geen gedoe met onkostennota’s en ticketjes, één duidelijk overzicht voor uw administratie. Alle op de factuur gespecificeerde btw is 100% aftrekbaar.

Buitenlandse btw

Doet u regelmatig betalingen in het buitenland? In samenwerking met btw-specialist VATit biedt XXImo u de dienst ‘Buitenlandse btw’ aan voor het terugvorderen van in het buitenland betaalde btw. Terug te vorderen btw zit bijvoorbeeld op uw buitenlandse tank-, reis- en verblijfkosten. Lees meer.

Meer dan een tankpas

Na uw aanvraag bij XXImo ontvangt u meteen uw XXImo Mobility Card met hierop de mobiliteitsopties tanken en parkeren inclusief een budget van € 200,-.  Hiermee kunt u dadelijk op pad. Hebt u behoefte aan meer diensten dan is er de mogelijkheid om autonoom via de selfservice-website ‘Mijn XXImo’ diensten aan of uit te zetten en eventueel uw budget aan te passen.

XXImo helpt besparen

Met XXImo bespaart u op uw zakelijke kosten door tank- en parkeerkosten te verminderen en uw btw-teruggave te maximaliseren. Bovendien bespaart u op de verwerkingskosten van alle losse ticketjes en onkostennota’s. Met XXImo zijn losse ticketjes verleden tijd, alle transacties zijn online terug te vinden. Lees meer.

Download de XXImo-app

Klaar om te vertrekken met uw XXImo Mobility Card? Download dan eerst de gratis XXImo-app. Die helpt u onder meer om routes te plannen en meteen alle relevante diensten in uw directe omgeving te vinden. Zo haalt u het maximum uit XXImo!

Goed om te weten: de XXImo-app is er voor iPhone, Android en Windows. Hebt u een ander besturingssysteem? Dan helpt www.xximomobiel.be  of www.xximomobile.com u op weg!

De XXImo-app in één oogopslag2016-Home

  • Bekijk meteen uw beschikbare tegoed
  • Vind tankstations, parkeergarages, vergaderlocaties, laadpalen en carwashes bij u in de buurt
  • Vraag uw pincode op
  • Contacteer rechtstreeks onze XXImo-servicedesk