Hoe werkt het? -XXImo in 4 stappen

ZZP NL@2x

XXImo-ZZP-NL-mobile@2x

Geen ticketjes, maandelijks één btw-verzamelfactuur

De selfservice-website ‘Mijn XXImo’ levert u dagelijks een overzicht van alle reizen, uitgaven en kosten. Deze mobiliteitskosten worden maandelijks verzameld op één factuur die u kunt gebruiken voor uw btw-aangifte. Geen gedoe met onkostennota’s en ticketjes, één duidelijk overzicht voor uw administratie. Alle op de factuur gespecificeerde btw is 100% aftrekbaar.

Meer dan een tankpas

Na uw aanvraag bij XXImo ontvangt u meteen uw XXImo Mobility Card met hierop de mobiliteitsopties tanken en parkeren inclusief een budget van € 200,-.  Hiermee kunt u dadelijk op pad. Hebt u behoefte aan meer diensten dan is er de mogelijkheid om autonoom via de selfservice-website ‘Mijn XXImo’ diensten aan of uit te zetten en eventueel uw budget aan te passen.

XXImo helpt besparen

Met XXImo bespaart u op uw zakelijke kosten door tank- en parkeerkosten te verminderen en uw btw-teruggave te maximaliseren. Bovendien bespaart u op de verwerkingskosten van alle losse ticketjes en onkostennota’s. Met XXImo zijn losse ticketjes verleden tijd, alle transacties zijn online terug te vinden. Lees meer.

Download de Milo app

Klaar om te vertrekken met uw XXImo Mobility Card? Download dan eerst de gratis Milo app. Die helpt u onder meer om routes te plannen en meteen alle relevante diensten in uw directe omgeving te vinden. Zo haalt u het maximum uit XXImo!