Management

Directie:

Patrick Bunnik, CEO Lex Broekhuizen, CFO Zaheer Sacranie, ICT

Raad van commissarissen:

Friedwart Barfod (Voorzitter) : Managing Partner – Tendris Holding
Sebastien Marchon : Vice President – Sodexo Mobility & Expense

Onze aandeelhouders

Alle XXImo dochterondernemingen in de verschillende landen komen samen in XXImo Holding BV. Sinds de start van de onderneming in 2011 zijn de aandelen in handen van Tendris Holding en het management. Sinds oktober 2015 is 35% van de aandelen in handen van zakelijk dienstverlener Sodexo die op langere termijn volledig eigenaar zal worden van XXImo Holding en alle onderliggende dochterondernemingen.

Tendris

Tendris bestaat uit een groep gedreven ondernemers met een duidelijke visie, enorme ambities en een doelgerichte missie. Samen met zijn bedrijven streeft Tendris naar een optimale combinatie tussen duurzaamheid en commercieel succes.

Tendris is sinds 2002 een drijvende kracht achter innovatieve producten en diensten met een duurzaam karakter. Het bedrijf is een pionier op het gebied van de levering van groene energie, LED-verlichting, klimaatneutrale reizen, groene creditcards en de bevordering van het gebruik van elektrische auto’s.

Voor meer informatie over Tendris Holding klik hier.

Sodexo

Sodexo werd opgericht in 1966 door Pierre Bellon en is sindsdien uitgegroeid tot de wereldwijde leider op de markt van dienstverlening waarmee de levenskwaliteit wordt verbeterd – een essentiële factor in de prestaties van personen en organisaties.

Sodexo is actief in tachtig landen en helpt daar iedere dag 75 miljoen consumenten met zijn unieke combinatie van On-site Services, Benefits and Rewards Services en Personal and Home Services. Het succes en de prestaties van Sodexo zijn gebaseerd op de onafhankelijkheid van de onderneming, haar duurzame bedrijfsmodel en haar vermogen om haar 420.000 medewerkers wereldwijd continu te ontwikkelen en te engageren.

Voor meer informatie over Sodexo klik hier.