Missie & Visie

Missie

We leveren flexibele en gebruiksvriendelijke oplossingen om multimodale zakelijke mobiliteit te ondersteunen. We doen dit door ons aanbod te combineren met nieuwe technologieën en een uitstekende klantenservice.

Visie

De behoeften van zakelijke reizigers veranderen, er is steeds meer nood aan flexibiliteit en keuzevrijheid. Mono-oplossingen bieden onvoldoende flexibiliteit. Multimodaal reizen biedt de voordelen van openbaar vervoer, parkeren, fietsen en deelfietsen, huurauto’s, oplaadpalen, taxidiensten, een tankbeurt en huurmogelijkheden. Ketenmobiliteit helpt ook om de kwaliteit van leven te verbeteren, is minder vervuilend en draagt bij aan het oplossen van file- en parkeerproblemen.

Om alle flexibele mogelijkheden goed te kunnen beheren, is een platform nodig dat oplossingen op maat van het individu kan ondersteunen, voldoende controleopties heeft om misbruik te voorkomen en de last van een maandelijkse stroom van onkostennota’s en enveloppen vol bonnetjes te voorkomen. Om het gebruiksgemak te optimaliseren is dat platform natuurlijk 24/7 online beschikbaar via web, apps en mobiele websites. De servicedesk is vijf dagen per week beschikbaar voor persoonlijk contact.