Carwash

Gaat u regelmatig met de auto naar afspraken met klanten of collega’s? Dan is het belangrijk dat ook uw auto er goed uitziet; uw auto is immers uw visitekaartje. Door regelmatig een carwash te bezoeken, weet u zeker dat u op elk moment representatief voor de dag kunt komen. Bent u geautoriseerd om met uw XXImo Mobility Card naar de carwash te gaan? Dan kunt u terecht bij elke carwash waar Visa als betaalmiddel wordt geaccepteerd.

Naar de carwash gaan met uw XXImo Mobility Card

Bent u onderweg en op zoek naar een carwash? Raadpleeg dan de gratis Milo app. Milo toont een overzicht van alle carwashes waar u terecht kunt, waaronder Carwash de Singel. U kunt tevens vanaf iedere locatie in de Benelux zien waar de dichtstbijzijnde vestigingen zijn. Zodra u de vestiging van uw keuze selecteert, navigeert de app direct naar deze locatie toe. Let op: u kunt uw auto alleen wassen bij carwashes en niet bij tankstations.

Alles op één factuur

Alle wasbeurten komen overzichtelijk op één btw-factuur te staan, samen met alle andere reisdiensten, zoals parkeren en tanken. Het gedoe met ticketjes en onkostennota’s achteraf is dus volledig verleden tijd! Dat scheelt u en uw onderneming veel tijd en geld. Bent u benieuwd naar de tarieven en mogelijkheden van de XXImo Mobility Card? Klik dan hier. U bent ook altijd welkom om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie voor uw onderneming.

Auto wassen met XXImo – de voordelen

  • U kunt terecht bij alle carwashes die Visa accepteren.
  • In de hele Benelux kunt u terecht met uw XXImo Mobility Card.
  • U hebt altijd alle locaties bij de hand in de gratis XXImo-app.
  • Alle kosten overzichtelijk op één btw-factuur.
  • Het bespaart u tijd en geld.
Terug naar overzicht