Laadkaart aanvragen

Met 1 oplossing in heel België en Europa kunnen laden, dat kan alleen met XXImo, zonder extra laadkosten. De combinatie van onze slimme tag, XXImo Mobility Card en toegang tot alle bekende Europese laadapps zorgt ervoor dat XXImo in Europa 100% dekking biedt.

Laden in België

Met de laadkaart van XXImo kunnen medewerkers overal in België laden. Alle publieke laadpalen en snelladers incl. Tesla Superchargers zijn toegankelijk via XXImo. Zonder extra of verborgen kosten, alles op 1 BTW-factuur en 100% dekking in België.

Laden in het buitenland

De combinatie van onze slimme laadtag, laadpas en toegang tot alle bekende Europese laadapps zorgt ervoor dat XXImo in Europa 100% dekking biedt. Hier gelden de tarieven zoals op de paal of in de app worden weergegeven.

Laadapps

Laadapps als Smoov, Tesla, Mercedes Me Charge, Chargemap, Maingau, Mobility+ (EnBW), JuicePass zijn interessant voor medewerkers die ook in het buitenland laden. Download de app, maak een account aan en selecteer Visa als betaalmethode. Hier gelden de tarieven zoals op de paal of in de app worden weergegeven. Zo zijn medewerkers verlost van het downloaden en het inbrengen van onkosten vanuit verschillende apps. Alle laadtransacties worden namelijk automatisch verwerkt, alles op 1 BTW-factuur.

Elektrisch laden met de laadkaart van XXImo – de voordelen

  • Toegang tot alle publieke laadpalen in heel Europa! 100% laadgarantie
  • Geen extra kosten per laadsessie
  • Inclusief laadtag, XXImo Mobility Card en toegang tot onze Milo app
  • Geen gedoe meer met tickets en het inbrengen van onkosten
  • Zoek laadpunten en bekijk live de beschikbaarheid in onze Milo app
  • Alle laadtransacties overzichtelijk op één btw-factuur
  • Het doorfactureren voor opladen thuis aan de werkgever is optioneel.

Wilt u meer weten over elektrisch laden via XXImo? Neem dan contact op met ons. Wij vertellen u graag alles en meer over de mogelijkheden van elektrisch opladen met de XXImo Mobility Card.

Terug naar overzicht