Kilometerregistratie

Kilometers registreren zonder administratief gedoe met de gemakkelijke kilometerregistratie en -declaratiefunctie van XXImo. Zo profiteert u van één platform en is al uw zakelijke mobiliteit direct goed geregeld.

De voordelen van de kilometerregistratie-tool 

  • Altijd een eenvoudige kilometerregistratie-tool bij de hand  
  • Uw gegevens zijn altijd veilig dankzij online back-ups 
  • Kilometerregistratie met Milo is fiscus proof 
  • Verlaagt administratieve last  

Flexibel verplaatsen en werken vraagt om een goede vastlegging van alle door uw medewerkers gemaakte verplaatsingen en kilometers. Gelukkig regelt u dit alles zonder administratief gedoe met de gemakkelijke kilometerregistratie en -declaratiefunctie van XXImo. Samen met al onze andere mobiliteitsdiensten zoals openbaar vervoer en de mobiliteitskaart. Zo profiteert u van één platform en is al uw zakelijke mobiliteit direct goed geregeld.

Kilometerregistratie en declaratie in de Milo app

Uw medewerkers registreren de gemaakte verplaatsingen eenvoudig en in slechts enkele stappen in Milo, de slimme XXImo app. Om het hen extra gemakkelijk te maken heeft de app een aantal handigheidjes voor het invoeren, dupliceren en declareren van de kilometers. Ook kunnen zij per verplaatsing aangeven of deze woon-werk, zakelijk of privé is. En werkt u met mobiliteitsbudgetten, dan kunnen de kosten worden verrekend met het budget.

Altijd inzicht én overzicht

In de XXImo portal kunnen de declaraties worden beoordeeld, waarna ze klaar zijn voor verwerking. Helemaal op maat in te stellen voor medewerkersgroepen en beoordelaars. Zo komen de declaraties op de juiste plek in de organisatie terecht en heeft u altijd inzicht en overzicht.

Differentiëren in kilometervergoeding

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om alle kilometers hetzelfde te vergoeden, los van de vervoerswijze van uw medewerkers. Maar er is meer mogelijk. Steeds meer werkgevers kiezen voor differentiatie in kilometervergoeding waardoor de vergoeding past bij de mobiliteitsdoelstellingen van het bedrijf, op duurzaamheid of vitaliteit bijvoorbeeld.

Het XXImo-platform is volledig op maat in te richten

Met ons platform is veel mogelijk. Zo kunt u duurzame vormen (zoals fiets en elektrisch vervoer) hoger vergoeden dan minder schone opties. Of wat dacht u van de eerste 10 kilometers met de auto niet vergoeden maar met de fiets bijvoorbeeld wel. Door differentiatie maken medewerkers bewustere keuzes en stimuleert u duurzaam gedrag. De hele registratie kan overigens naar wens ook worden aangesloten op uw HR- of salarisadministratie. Wel zo gemakkelijk.

Onze klant Unilever zet met een gedifferentieerde kilometervergoeding, een virtuele mobiliteitskaart en het gebruik van het OV in op een duurzaam mobiliteitsbeleid. Een mooi voorbeeld van hoe beleid, systeem en mobiliteitsdiensten elkaar versterken. Lees hier het nieuwsartikel over Unilever.

Flexibele mobiliteit vraagt om een flexibel mobiliteitssysteem met de juiste administratieve inrichting en afhandeling. Sluit u aan op het innovatieve systeem van XXImo, dan heeft u dit goed geregeld. Zo bent u klaar voor de toekomst en kunt u direct aansluiten op alle actuele ontwikkelingen. De mobiliteitsmarkt staat nooit stil, wij blijven voor en met u ontwikkelen.

Kilometerregistratie-XXImo

(klik op de afbeelding om te vergroten)

Terug naar overzicht