Openbaar vervoer

Met XXImo reist u ook eenvoudig met het openbaar vervoer. Als u geautoriseerd bent om te reizen met het openbaar vervoer, koopt u uw ticket met de XXImo Mobility Card ofwel bij de automaat in het station, ofwel vooraf online, ofwel met de Milo app. Uiteraard verwerkt XXImo de transacties op de maandelijkse factuur. Simpelweg eenvoudig.

NMBS

U kunt uw treintickets in het station aan de biljettenautomaat kopen, maar ook online. Dat doet u via de:

  • NMBS Mobility Train-app Download de app voor iPhone, Android of andere smartphones om rechtstreeks een ticket te kopen en te betalen met XXImo. De multimodale reisplanner berekent de snelste route tussen twee stations of van deur tot deur en u kunt snel de dichtstbijzijnde haltes opzoeken met de GPS.
  • Website van NMBS Op www.nmbs.be vindt u alle informatie omtrent uw reis en kunt u ook uw tickets online bestellen.

Abonnementen Streekvervoer Vlaanderen De Lijn

M-tickets van De Lijn kunnen direct via de gratis Milo app van XXImo worden besteld, betaald en worden geactiveerd. Via de online tool van De Lijn kan een kaarthouder op een snelle en eenvoudige manier een abonnement van De Lijn bestellen, verlengen en betalen met de XXImo Mobility Card. Bovendien wordt de potentiële derde-betalerskorting automatisch berekend.

Metro en Openbaar Vervoer Brussel

Reist u met de metro of het openbaar vervoer in Brussel, dan kunt u met XXImo in het station terecht bij de loketten van Bootik, Kiosk en bij de betaalautomaten van GO. U kunt ook gebruikmaken van de MOBIB-kaart. Vraag deze via My Bootik online aan. Na ontvangst van de kaart kunt u deze automatisch online opladen met uw XXImo Mobility Card.

Terug naar overzicht