Parkeren en tol

U hoeft geen ticketje meer te bewaren, noch te wachten bij een betaalautomaat of vooraf in te schatten hoe lang u zult blijven staan. Gedoe met ticketjes en onkostennota’s, wat u nog meer tijd kost, is verleden tijd. De XXImo Mobility Card biedt uitkomst als parkeerkaart. Al uw parkeerkosten handig op één btw-factuur. Heel overzichtelijk.

Uw XXImo Mobility Card als parkeerkaart gebruiken

Met de XXImo Mobility Card kunt u niet alleen in België, maar ook in heel Europa uw parkeersessie administreren en betalen, op straat en in parkeergarages. U kunt in België terecht bij alle parkeergarages van onder andere Q-park, Interparking, Apcoa, Vinci en B-parking (bij NMBS-stations). Maar ook bij de parkeerautomaat op straat, op alle luchthavens en in NMBS-stations.

Bent u onderweg en op zoek naar een parking? In de gratis Milo app zoekt u gemakkelijk de dichtstbijzijnde parkeergelegenheden op basis van uw locatie.

Parkeerautomaten en mobiel parkeren via de gratis Milo app

Bij parkeren op straat waar u met Visa (bij de parkeerautomaat) of mobiel kunt betalen, kunt u ook met uw XXImo Mobility Card terecht. Wanneer u gebruik maakt van mobiel parkeren kunt u zelf in de Milo app uw parkeersessie manueel starten en stoppen met slechts één druk op de knop. De parkeerkosten worden automatisch verrekend met het saldo op uw XXImo Mobility Card.

Een extra account voor een parkeerservice is dus niet nodig indien u gevolmachtigd bent voor ‘parkeren’ en ‘mobiel parkeren’.

Luchthavens

U kunt met XXImo ook parkeren op alle parkings op de luchthavens, ook in Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Daarnaast kan valet parking op de luchthaven van Zaventem worden gebruikt en betaald met XXImo. Reserveer hier.

Tol betalen met XXImo

Betaaltunnels, bruggen en tolwegen vindt u onder de dienst ‘Parkeren’. Wanneer u gevolmachtigd bent voor ‘Parkeren’ kunt u in heel Europa hiervoor betalen met uw XXImo Mobility Card. Kaarthouders kunnen terecht bij alle doorgangen die bestemd zijn voor ‘Visa’ betaling. Let op! Aan de Liefkenshoektunnel werkt de XXImo Mobility Card alleen bij de bemande betaalpunten.

Terug naar overzicht