Tanken

De XXImo Mobility Card kan onder andere gebruikt worden als tankkaart. U kunt met uw kaart terecht bij 92% van alle Belgische tankstations, waaronder bij Texaco, Esso en Lukoil, bij onbemande tankstations van Esso Express, Q8 Easy, Gulf, Lukoil en Maes en alle tankstations langs de snelweg. Na het afrekenen hoeft u zich geen zorgen meer te maken over ticketjes en onkostennota’s. Alle tankbeurten die u met uw XXImo-tankkaart betaalt, komen op één maandfactuur te staan. Bijzonder overzichtelijk.

Eén tankkaart voor België en Europa

Met uw tankkaart van XXImo kunt u terecht bij 80% van de tankstations in België. Werkt u in een internationaal bedrijf? U kunt uw werknemers toestaan om met XXImo ook in het buitenland te tanken. In Nederland is uw XXImo-tankkaart te gebruiken bij 90% van de tankstations. In de rest van Europa wordt uw kaart geaccepteerd bij alle tankstations waar Visa wordt geaccepteerd. Alle bij XXImo aangesloten tankstations vindt u eenvoudig in de gratis Milo app. De app kan tevens direct naar het tankstation van uw keuze navigeren.

Uw kosten nog meer onder controle

XXImo werkt samen met de meest voordelige tankstations van België. En om uw brandstofkosten nog meer onder controle te houden, kunt u een limiet instellen op de kaart. U kunt zelfs voor elke medewerker afzonderlijk bepalen hoeveel kosten hij of zij mag maken en bij welke tankstations hij of zij mag tanken. XXImo heeft alle tankstations in België in drie prijscategorieën onderverdeeld:

A: tankstations met prijscategorie ‘officiële lijstprijs’ (€€€).
B: Tankstations met prijscategorie ‘gemiddeld’. Bevinden zich vaak in de periferie en op doorgaande wegen. Gemiddeld prijsniveau acht cent onder officiële lijstprijs (€€).
C: Tankstations met prijscategorie ‘laag’. Gemiddeld prijsniveau elf cent onder officiële lijstprijs (€).

Onder de tankstations uit categorie C zijn er bovendien 730 stations waar XXImo u een prijsgarantie geeft. U krijgt bij deze tankstations altijd een korting van 14 cent per liter op de officiële maximumprijs ongeacht de prijs aan de pomp op dat moment. Wanneer de literprijs nog lager is dan 14 cent onder het landelijk gemiddelde, is het voordeel voor u. Maar valt de prijs onverwacht hoger uit, dan vergoedt XXImo het verschil (achteraf, per kwartaal). Ook de zoekresultaten in de app kunnen aangepast worden volgens deze categorieën. Is een medewerker geautoriseerd om alleen tankstations uit de categorieën B en C te bezoeken? Dan krijgt hij of zij enkel deze tankstations te zien in de Milo app.

De voordelen van tanken met XXImo

  • Aantrekkelijke kortingen op brandstof
  • Geen gedoe meer met ticketjes en onkostennota’s
  • Al uw tankkosten overzichtelijk op één btw-factuur, geschikt voor btw-aangifte
  • Huidige kilometerstand doorgeven via push notificaties
  • Niet meer achteraf controleren, maar vooraf autoriseren
  • Geen administratieve rompslomp
  • Met uw XXImo Mobility Card kunt u zoveel meer dan met een gewone tankkaart!
Terug naar overzicht