Tanken

Met de XXImo Mobility Card kunt u tanken bij 95% van alle Belgische tankstations, waaronder Q8, Maes, Lukoil, Esso, Dats24, Esso Express, Total, AVIA en Power. Alle tankbeurten van alle kaarthouders komen samen met andere mobiliteitsuitgaven op één btw-factuur te staan. Overzichtelijk en geen gedoe met bonnetjes en in te brengen onkosten.

Richten op brandstofkosten

Met XXImo is het mogelijk om zich te richten op de prijs en daarom is het netwerk onderverdeeld in 3 prijscategorieën:

A: tot 4 cent voordeel per liter ten opzichte van de officiële brandstofprijs
B: 5 tot 11 cent voordeel ten opzichte van de officiële brandstofprijs
C: 11 cent of meer voordeel ten opzichte van de officiële brandstofprijs

Via de online portal ‘Mijn XXImo’ kunnen (mobility)managers per kaarthouder bepalen bij welke prijscategorie van tankstations mag getankt worden. Zo bespaart u eenvoudig op brandstofkosten door kaarthouders bewust te laten tanken. Met XXImo zit u als (mobility)manager aan het stuur. Bekijk hier alle XXImo-locaties zoals tankstations, laadpunten en parkings.

Milo helpt kaarthouders onderweg

Via de gratis Milo app van XXImo vinden kaarthouders o.a. tankstations waar zij met de XXImo Mobility Card terecht kunnen. Is een kaarthouder geautoriseerd om bij tankstations uit de categorieën B en C te tanken? Dan krijgt hij enkel deze tankstations te zien in de Milo app. Milo kan nog veel meer, bekijk alle voordelen van Milo hier.

Eén brandstofkaart voor België en Europa

U kunt uw kaarthouders de bevoegdheid geven om ook in het buitenland met XXImo te tanken. In Europa buiten de Benelux wordt uw kaart geaccepteerd bij alle tankstations waar Visa wordt geaccepteerd – met uitzondering van tankstations die onderdeel zijn van een supermarkt zoals Carrefour, E. Leclerc,. Ook alle bij XXImo aangesloten tankstations in de Benelux en Duitsland vindt u in de gratis Milo app.

Besparingsanalyse aanvragen

Om te bewijzen dat XXImo u de grootste brandstofbesparing oplevert, maken wij graag een vrijblijvende besparingsanalyse. Vraag de analyse hier aan.

 

De voordelen van tanken met XXImo

  • Tanken bij meer dan 80% van de tankstations in Europa.
  • Richten op kosten in plaats van tanklocaties
  • Geen gedoe meer met bonnetjes en in te brengen onkosten
  • Al uw tankkosten overzichtelijk op één btw-factuur geschikt voor uw btw-aangifte
  • Niet meer achteraf controleren, maar vooraf autoriseren
  • De dichtstbijzijnde tankstations vindt u in de gratis Milo app
  • Met de XXImo Mobility Card kunt u zoveel meer dan met een gewone tankkaart!
Terug naar overzicht