Taxi / Autodelen

Als zakelijke reiziger maakt u vaak gebruik van een taxi. Voor ritjes van het station naar een locatie in de binnenstad, van het vliegveld naar uw hotel en op de vele dagen dat de planning even anders verloopt dan gedacht. Op deze drukke momenten wilt u zich geen zorgen maken over de betaalmethode en onkostennota’s. Eén taxikaart voor al uw taxiritten zou ideaal voor u zijn. De XXImo Mobility Card biedt hulp in deze situatie; u kunt uw kaart namelijk ook gebruiken als taxikaart. Dit maakt reizen met de taxi een stuk eenvoudiger.

Uw XXImo Mobilty Card als taxikaart

U kunt uw XXImo Mobility Card zowel in België als in het buitenland gebruiken als taxikaart. U kunt terecht bij elke Europese taxiservice waar Visa als betaalmiddel wordt geaccepteerd. In België reserveert u uw zakelijke taxiritten bij:

Brussel: Taxis Verts;

Antwerpen: Antwerp-Tax;

Gent: Vtax;

Luik: Unitax.

Internationale taxiservice eCab

Ook kunt u met uw XXImo Mobility Card gebruik maken van de internationale taxiservice-app eCab. eCab is een samenwerking tussen de toonaangevende taxicentrales in Europa en is beschikbaar in o.a. Brussel (in samenwerking met Taxis Verts) maar ook in Amsterdam en Parijs. Via de eCab-app kunt u eenvoudig een taxi reserveren en bij aankomst wordt uw taxirit automatisch verrekend met uw saldo op uw XXImo Mobility Card.

Taxiritten betalen met XXImo – de voordelen

  • Eén betaalmiddel voor al uw taxiritten
  • Geen zorgen meer over de wijze van betalen en het bewaren van ticketjes
  • Eenvoudig reserveren via Mijn XXImo
  • Betaling gebeurt automatisch bij gebruik van de eCab-app
  • Alle nationale en internationale taxitransacties samen op één btw-factuur

Mogelijkheden autodelen

U kunt met XXImo terecht bij DriveNow. Het enige wat u moet doen is éénmalig een account aanmaken en Visa selecteren als betaalmiddel.

Terug naar overzicht