Selfservice-website ‘Mijn XXImo’

De selfservice-module van XXImo is 24/7 beschikbaar voor kaarthouders en beheerders. Iedere kaarthouder heeft een eigen persoonlijke login, waarmee hij/zij toegang krijgt tot ‘Mijn XXImo’. Ditzelfde geldt voor beheerders. De selfservice-website biedt een beheerder andere mogelijkheden dan de selfservice-website voor een kaarthouder.

Kaarthouder

Met de online selfservice-module ‘Mijn XXImo’ biedt XXImo een overzicht in realtime van uw gegevens en de transacties met uw XXImo Mobility Card. Daarnaast kunt u hier gemakkelijk een taxi reserveren, vliegtickets en hotels boeken, internationale treintickets boeken en gebruik maken van onze handige routeplanner ‘Tanken & parkeren langs route’.

Beheerder

Met de online selfservice-module ‘Mijn XXImo’ biedt XXImo een overzicht in realtime van de maandelijkse facturen, de gegevens en het uitgavenpatroon per werknemer. Hier is tijdige bijsturing op elk moment van de dag mogelijk. Bijvoorbeeld om per kaarthouder mobiliteitsopties aan- of uit te zetten en budgetten aan te passen. Daarnaast krijgt u ook een overzicht van de CO2-uitstoot per medewerker.