Tarievencalculator

XXImo werkt met vaste, concurrerende tarieven per XXImo Mobility Card en per mobiliteitsdienst. Afhankelijk van de mobiliteitsdiensten die u kiest, wordt de kaartbijdrage maandelijks bepaald. De maandelijkse basiskosten (€ 2,95 per maand per kaarthouder) worden zes maanden vooruit in rekening gebracht. Eventuele aanvullende mobiliteitsdiensten en/of mutaties worden direct per maand in rekening gebracht en gespecificeerd op de verzamelfactuur. Op deze manier helpt XXImo u om uw administratie makkelijk en overzichtelijk te houden. Terwijl u flexibel bent om de XXImo-dienstverlening direct op maat in te richten en te muteren door eenvoudigweg diensten per kaarthouder (per maand) aan en uit te zetten in de beveiligde online XXImo-selfservice module.

Uiteraard betaalt u alleen voor de diensten die u per maand aanzet. Wilt u met de XXImo Mobility Card bijvoorbeeld alleen tanken in België en parkeren in garages? Dan betaalt u slechts € 2,95 per maand. Kiest u daarnaast voor openbaar vervoer en internationale reizen? Dan kost de XXImo Mobility Card € 6,30 per maand. Maak hieronder de keuze uit de verschillende producten en services naar uw behoefte en zie meteen hoeveel de XXImo Mobility Card u kost.

Voor bedrijven met meer dan 50 medewerkers maken wij graag een aanbieding op maat. Onze specialisten staan u graag te woord of u kunt ons een bericht sturen via ons contactformulier.

Klik hier voor de voor de volledige tarieventabel.

Maandelijks Eenmalig
XXImo Mobility Card € 2,95 € 17,50
Tanken
Tanken in de Benelux € 0,50
Tanken in Europa € 1,00
Parkeren / Tol
Autowassen
Openbaar vervoer € 1,50
Internationaal reizen € 1,50
Taxi
Fiets
Betalen in Horeca / Vergaderlocaties € 0,75
Overig VISA Netwerk € 0,75
CO2-compensatie € 2,50
Elektrisch laden € 1,00 € 5,00