Virtuele mobiliteitskaart

De innovatieve mobiliteitskaart is te gebruiken voor online aankopen van mobiliteit, zonder de kaart fysiek in bezit te hebben. De virtuele mobiliteitskaart kan gekoppeld worden met apps van aanbieders van deelmobiliteit, taxi of internationale treintickets boeken.

XXImo staat voor gemak en innovatie in mobiliteit. Graag presenteren wij onze nieuwste ontwikkeling, de virtuele mobiliteitskaart. Deze nieuwe kaart past goed in een duurzaam mobiliteitsbeleid, zeker in combinatie met onze andere mobiliteitsdiensten zoals de zakelijke OV-chipkaart en de kilometerregistratiefunctie.

De voordelen van de virtuele mobiliteitskaart

  • Direct te gebruiken. Na aanvragen staat de kaart klaar in de Milo app.
  • Milieuvriendelijk en duurzaam. Er is geen productieproces, er wordt geen plastic gebruikt en de kaart hoeft dus ook niet vernietigd te worden.
  • Veilig in gebruik. Verlies of diefstal van de kaart is niet mogelijk.

Hoe werkt de virtuele mobiliteitskaart?

De innovatieve mobiliteitskaart is te gebruiken voor online aankopen van mobiliteit, zonder de kaart fysiek in bezit te hebben. Afhankelijk van welke diensten u voor uw medewerkers hebt ‘aangezet’, kunnen zij de virtuele kaart koppelen (betaalwijze Visa) met apps van aanbieders van deelmobiliteit, taxi of internationale treintickets boeken.

Zet optimaal in op een duurzaam mobiliteitsbeleid

In het XXImo platform kunt u uw duurzaam mobiliteitsbeleid helemaal naar wens inrichten. De virtuele mobiliteitskaart past hier perfect bij. Combineer bijvoorbeeld het gebruik van de zakelijke OV-chipkaart voor openbaar vervoer en OV-fiets, met de virtuele mobiliteitskaart voor deelmobiliteit en de kilometerregistratiefunctie voor gebruik van fiets en auto. U kunt er vervolgens ook voor kiezen om de kilometers die met de fiets (of zelfs lopend) worden afgelegd hoger te vergoeden dan die met de auto.

Benieuwd?

Lees hier hoe Unilever deze diensten inzet voor een duurzaam mobiliteitsbeleid.

Wilt u meer weten over de virtuele mobiliteitskaart, flexibele vergoedingen en duurzaam reizen? Neem dan contact met ons op. We bekijken graag met u hoe u deze innovatieve diensten ook voor uw organisatie kunt inzetten.

Virtuele mobiliteitskaart