XXImo Mobility Card

De XXImo Mobility Card is een slimme betaalkaart die online door de werkgever via 'Mijn XXImo' ingesteld kan worden. Werkgevers stellen per medewerker/kaarthouder een mobiliteitsbudget in en bepalen van welke mobiliteitsopties zij gebruik mogen maken. Eén mobiliteitsoplossing, één factuur!

Slimme mobiliteitskaart

De XXImo Mobility Card is een slimme Visa-kaart die de mogelijkheid biedt om per kaart(houder) een budget en mobiliteitsopties in te stellen. Het ingestelde beschikbare budget wordt op de kaart gestort. Als er met de kaart wordt betaald gaat dit van het budget af. Het budget op de kaart wordt wekelijks aangevuld. Een voorbeeld:

Week 23: Uw mobiliteitsbudget bedraagt € 300,- en heeft u € 200,- uitgegeven.
Week 24: U ontvangt op maandagochtend € 200,- om uw saldo aan te vullen tot € 300,-.
Er wordt € 200,- automatisch geïncasseerd bij het bedrijf.

 

Inzicht in het beschikbare budget

Zowel in uw persoonlijke ‘Mijn XXImo’ account, als in de gratis Milo app kunt u uw huidige saldo inzien. Zo komen kaarthouders niet voor verassingen te staan. U krijgt ook een waarschuwing via e-mail als er tijdens een bepaalde week meer dan 80% van het wekelijks besteedbare tegoed is gebruikt.

Mocht er een hoger tegoed nodig zijn op uw Mobility Card, dan kan het saldo door de administrator tussentijds worden verhoogd. Een andere mogelijkheid is om met de budgetten van de verschillende mobiliteitsopties te schuiven. Heeft u geen parkeerbudget meer, maar wel nog ruim genoeg tankbudget, dan kan dit eenvoudig naar elkaar worden verschoven.